Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Aardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Lees meerTortilla met gehakt
Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je ...
Lees meerRecept mini batbot gevuld met groenten en tonijn
Recept voor mini Batbot gevuld met groenten en tonijn. Je kan eigenlijk elk soort vulling ...
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerMini Quiches met zalm
Deze mini quiches zijn zo heerlijk. Ze zijn ideaal voor de ramadan. Ook als ze ...
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meer