Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Turkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Lees meerGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Lees meerMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Lees meerMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meerGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Lees meerMarokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept
Het recept van Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie. Deze msemmens kun je ook vullen met andere ...
Lees meerEcht Marokkaans brood thuis maken voor traditionele gerechten en ontbijt
Hoe je Marokkaans brood thuis kan maken. Heerlijk warm en de geur mmm en natuurlijk ...
Lees meerHoe je gevulde msemmen kan vouwen
Er zijn verschillende manieren hoe je gevulde msemmen kan vouwen. Hieronder met foto’s hoe je ...
Lees meerShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Lees meer