Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Vietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...
Lees meerTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...
Lees meerWarme frankfurters en aardappel-mosterdsalade
Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, het is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je ...
Lees meerHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...
Lees meerBroodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, ...
Lees meerKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en ...
Lees meerTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere ...
Lees meerGarnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te ...
Lees meer