Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Zachte broodjes met vulling – Bereidingsfoto’s
Lekker om mee te nemen voor op bezoek met de ramadan.
Lees meerHommis kimoen – kikkererwten met komijn
heerlijk en makkelijk recept met kikkererwten en komijn. In Tanger en Tetouan wordt het Hommis ...
Lees meerBestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerSnel gemaakte Pizza
Pizza (snel klaar te maken), dit voor de werkende moeders onder ons die niet veel ...
Lees meer