Alle recepten
Mini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof ...
Lees meerGarnalenbriwats
Garnalenbriwats, Te vergelijken met visbastilla, je kunt dus varieren met de vis, ik vind de ...
Lees meerFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de ...
Lees meerTajine met Kefta – Gehakt
Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt ...
Lees meerTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Lees meerAardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Lees meerAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens ...
Lees meerIngelegde citroenen
Ingelegde citroenen, Snij elke citroen in vieren, maar niet helemaal door zodat de schijfjes nog ...
Lees meerLekkere maar simpele puddingbroodjes
Lekkere maar simpele puddingbroodjes, Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, ...
Lees meer