Alle recepten
Rijst- en tonijnsalade
Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst ...
Lees meerMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...
Lees meerKoksmutsjes
Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂 Het recept heb ik van ...
Lees meerMfouar – Marokkaans gestoomd vlees
Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd ...
Lees meer“Spaghetti”-Chebbakia
De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...
Lees meerMaltesertaart
Al weken droomde ik over de maltesertaart, ik zag hem ooit ergens op facebook en ...
Lees meerMfouar – Marokkaans gestoomd vlees
Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd ...
Lees meerCitroen Mango slices
Citroen Mango slices, een laagje koek met daarover een stevige laag citroen. Dit recept komt ...
Lees meerLoempia met gehakt
Een loempia is een gerecht dat onder meer in de Indonesische, de Vietnamese, de Cambodjaanse ...
Lees meer