Shoda Curry

2012-08-07
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Kip met rode curry

Ingrediënten

  • 600 gr kip
    - 4 stuks aardappelen
    - 3 stuks tomaten
    - 2 eetlepels gemberpasta
    - 30 gr madras curry
    - 2 stuks steranijs

Werkwijze

Stap1

Snij de kip in blokjes en marineer in twee eetlepels curry en laat een uur rusten

Neem een grote pot en doe er helft olie en helft boter in, laat smelten op een normaal vuur en voe de gesneden blokjes tomaten in en roer tot ze gaar zijn, voeg de kip, de gehalveerde aardappelen en de rest van de curry toe én een glas water...

Laat garen (ong 15min), proeven en ev. nog bijkruiden met madras curry

Serveren met basmati en verse chilli's

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.