Pindabonbons
2014-09-28- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- - 250 gram ongezouten en geroosterde en gemalen pinda's
- - pot chocopasta
- - 2 lepels honing
- - ongeveer 15 droge biscuitkoekjes gemalen
Werkwijze
Stap1
Alles goed mengen.
Even in de koelkast laten hard worden
Dan maak je er bolletjes van en dan door cocos en dan in een bonbonvormpje.
Gemiddelde waardering
(2.8 / 5)
13 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend