Lamsvlees met gedroogde pruimen
2013-11-03- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Hoofdgerecht
- Vaardigheidsniveau: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 2:00 u
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes.
Ingrediënten
- vlees
- uien
- Tomaat
- Gemberpoeder
- zout
- peper
- Kurkuma
- saffraan
- kosbar
- Pruimen
- Olijven
- amandelen
- gekookt eitje
- Patatjes
Werkwijze
Stap1
Bak vlees met uien tomaten kosbar ff aan in olie daarna de kruiden er bij dan water er bjj tot het vlees net niet onder staat dan 2 uur laten gaar sudderen.
Amandelen bakken
Patat bakken
Pruimen met beetje water kaneel en suiker 10 min laten koken
Olijfjes, patat en pruimen erop en opdienen
Gemiddelde waardering
(3.1 / 5)
7 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend