Auberginebeignets
2013-09-27- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Dit heb je nodig:
- 2 aubergines;
- 2 eieren;
- bloem;
- 1/2 koffielepel paprikapoeder;
- zout en peper naar smaak;
Werkwijze
Stap1
Zo maak je het:
Snijd de aubergines in plakken.
Klop de eieren los in een diep bord samen met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak.
Haal de plakken aubergine door het eimengsel en daarna door de bloem.
Zorg dat de bloem goed rondom de aubergineplakken zit.
Bak de auberginebeignets in een laag hete zonnebloemolie in een koekenpan aan beide zijden goudbruin.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
Gemiddelde waardering
(3.3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend