Zachte broodjes met een vulling van gehakt

2013-07-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor de vulling kan je gebruiken wa je zelf lekker vind,
    Vandaag heb ik gekozen voor:
    - Gehakt
    - Rode paprika
    - Courgette
    - Koriander
    - Uien
    Ik heb de volgende kruiden gebruikt:
    - Komijn
    - Zwarte peper
    - paprikapoeder
    Voor het deeg gebruik je:
    - 500 gram meel
    - 1 ei
    - 7 gram gist ( zakje zit 7 gram in)
    - 4 eetlepels melkpoeder
    - 14 eetlepels zonnebloemolie olie
    - 1 eetlepel suiker
    - Beetje zout
    - Water voor het kneden.

Werkwijze

Stap1

Meng eerst de meel, melkpoeder, zout en de suiker doe daarna de overige ingrediënten erbij. Kneed  het goed door tot het deeg soepel word.
 
Laat het deeg een uurtje rusten, en verdeel daarna het deeg in kleine bolletjes.
Daarna aan de slag.

Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Wanneer je klaar bent besmeer ze dan met eigeel zodat ze mooi goudbruin worden. Bakken op 175 gr ongeveer 30 min.
 
Succes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 39
Beoordeel dit recept

39 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Dalilah aan 30-07-2013

    Hoi Asmae,
    moet je het gehakt en de groenten
    eerst bakken, ik wil ze vandaag maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.