Romige kersen taart
2013-06-25- Keuken: Nederlandse
- Vaardigheidsniveau: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- - 1 pot kersen zonder pit (350 g)
- 1 pakje koksroom (200 ml)
- 40 g bloem
- 1 ei
- 40 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- Poedersuiker om te bestrooien.
Hulpmiddelen
4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet
Werkwijze
Stap1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes.
Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.
Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar.
Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend