Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek

2013-01-27
  • Opbrengst : 5 stuks
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 350 gr bloem
    - 150 gr smid de fijne
    - 1 zakje gist die groene of half blokje gist + half zakje bakpoeder
    - zout
    - ongeveer 700 ml water.

Werkwijze

Stap1

Alles mengen en ongeveer 1 uur laten rijzen.

Elke keer na gebruik van de koekenpan onder koud water houden dus het beslag niet in een warme koekenpan gieten.

Nadat je het beslag in de koekenpan hebt gedaan even op hoog vuur zetten zodat je mooie gaatjes krijgt en daarna het vuur zachter zetten.

Besahtkom!!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.