Gehakt paela

2012-11-29
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Gehakt mengen met wat gehakt kruiden of kruiden die je zelf wilt.dan maak je er kleine balletjes van.
    - snijd 2 uien in blokjes
    - 1 groene paprika in blokjes
    - 1 rode paprika in blokjes
    - 1 courgette in blokjes
    - 1 tomaat in blokjes
    - doperwten

Werkwijze

Stap1

Je begint met de gehaktballen die doe je in de wok pan of een diepe koekenpan. Laat ze bruinbakken, doe dan de ui erbij erna de tomaat en dan wat kruiden en kosbar en maggi blokje of knor blokje. Vervolgens doe je de groenten erbij. Laat alles beetje bakken dan doe je er water bij en de half gekookte rijst laat alles koken. Je kan zelf kiezen of je wacht tot alle water weg is of je eet het met wat jus!!

Rijst in een paar apart koken een paar min...

 

PS: je kan ook zelf weten welk groenten je erbij doet ofcourse:)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door blondprinsesje aan 11-01-2013

    welke rijst is het beste?sommige worden zo plakkerig

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.