Pasta scampi spinazie

2012-07-30
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingredienten voor 2 Personen:
    200 gr Scampi's 
    Groene Pesto
    Verse pasta
    Kookroom
    2 gehakte knoflook tenen
    Parmzaanse kaas geraspt
    Peper zout
    Olijfolie om te bakken

Werkwijze

Stap1

Wat ik fijn vind om te doen is olie in de pan te doen en gooi ik stukjes knoflook in de pan en op laag vuur zetten.

Daarna kan het vuur wat hoger en als de olie goed warm is gooi je de Scampi's erbij en voeg je een beetje zout peper

Als je de Scampi’s even hebt aangebakken kan de spinazie erbij

Dan gaat het flesje kookroom erbij met twee goede lepels pesto

Als de kookroom een beetje dik is gooi de pasta erbij.

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.