Tonijn broodjes

2012-07-28
  • Opbrengst : 10
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Lekker en makkelijk Tonijn broodjes voor tijdens de ramadan.

Ingrediënten

  • 10 plakjes bladerdeeg
    10  groene olijven  zonder pit,
    1 rode paprika
    5 champignons
    1 blikje tonijn in olie.

Werkwijze

Stap1

Tonijn uit het blikje halen en los kruimelen olijven in ringetjes snijden, champignons klein snijden en paprika ook.

Alles door elkaar mengen doe er wat citroensap over. alles gaat rauw op het deeg want in de over bakt alles gaar.

Je vouwt het deeg dicht wat je zelf mooi vindt, afstrijken met ei met ei en bestrooien met maanzaad. Doe het 30 min in de oven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door meryam24 aan 29-07-2012

    Sallam Amina, ramadan moubarak said. Ik ga insha-Allah jou tonijnbroodje proberen. ziet erg lekr uit, maar voor k t gaat uit proberen wil ik weten wat voor tonijn je ervoor gebruikt? normale of in tomatensaus?

  2. Geplaatst door chidaa aan 30-07-2012

    Is er nog verschil met welke bladerdeeg je moet gebruiken???

  3. Geplaatst door fatihaoemromaisae aan 30-07-2012

    Hey sallaam Amina, ik heb gisteren die tonijn broodjes geprobeer, en ze waren echt heel goed gelukt. Deze blader deeg hapje is zo handig, omdat alles rauw erin gaat en heel snel gemaakt. Ik vind em toppie!! SOEKRAN VOOR HET DELEN.

  4. Geplaatst door sandra aan 09-08-2012

    Sallam Amina,

    ik heb ze gemaakt ze zijn echt lekker en makkelijk!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.