Maakouda

2012-02-23
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 7 grote aardappels
    koriander  1 eetlepel
    peterselie 1 eetlepel
    zout ( naar eigen smaak)
    peper( naar eigen smaak) ik doe meestal een half desert lepeltje
    komijn 1/2 desert lepeltje
    1 teentje knoflook
    meel
    eieren
    olie

Werkwijze

Stap1

kook de aardappels tot ze zacht zij, prak ze dan en voeg de knoflook, kruiden, 1 ei er aan toe. prak dit samen.

maak dan zoals op de afbeelding een ronde vorm niet te dun. daarna klop je 2 eieren doe je ze hier doorheen dan door de meel en dan frituur je ze

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

Reactie (1)

  1. Geplaatst door selwa31 aan 18-02-2013

    deze zijn heel lekker ik maar ze als er vis op het menu staat mijn kids en man zijn er dol op.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.