Artisjokkenpie

2012-02-18
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
    1 blik artisjokken
    5 gedroogde tomaten
    150 gr geraspte kaas
    4 eieren
    125 ml Crème fraîche
    1 eetlepel mosterd
    vers gemalen peper

Werkwijze

Stap1

- verwarm de oven voor op 220 C

- bekleed een ingevette springvorm met het bladerdeeg

- spoel de artisjokken af, snij ze in stukken en leg op het deeg

- knip de gedroogde tomaten en leg ze tussen de artisjokken

- strooi de geraspte kaas erover

- klop de crème fraiche met de eieren,  mosterd en peper

- giet het over alles heen

- bak ca, 20-25 min.

Dit is een heerlijk recept dat koud ook lekker smaakt.

Ideaal voor een buffet of pick-nick.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.6 / 5)

4.6 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door hidaya aan 12-03-2012

    ZIET ER GOED UIT HOOR!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.