Turkse kuru pasta

2010-09-15
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *250 gr margarine(kamertemp)
    *1 glas poedersuiker
    *1 pakje vanillesuiker
    *1 theelepel bakpoeder
    *1 ei
    *2 glazen meel
    *voor erop geschaafde pistachenoten,geschaafde amandelen en honing
    *voor ertussen nuttela chocoladepasta

Werkwijze

Stap1

Doe in een kom de margarine en poedersuiker mix het goed daarna de ei, meel, bakpoeder en de vanillesuiker kneed het tot je een mooie deeg hebt en laat het deeg 10 minuten rusten open je deeg met de deegroller en maak er vormen in welke vorm je het wilt. Beleg de bakblik met bakpapier en bak de koekjes op 175 C ze moeten niet bruin worden! Laat de koekjes afkoelen en pak daarna een koek en smeer en met een mes nutella op en leg een koekjes erop en smeer alleen de bovenste laag met honing endaarna door de geschaafde amandelen of pistachenoten halen wat je maar wilt..

Eet smakelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 17
Beoordeel dit recept

17 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.