Pistolet a la Ramadan

2010-08-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * Mini afbak pistoletjes,
    * Pizza quick (dit is een soort smeerketchup met groenten erin verwekt) het staat bij het broodbeleg, zoals pindakaas e.d.,
    * Champignons (mag in blik/pot zijn),
    * Blik tonijn,
    * Olijven in kleine ringetjes gesneden,
    * Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Snij de pistoletten open in het midden.
Smeer de pistolethelften in met Pizza quick.
Bak de champignons en verdeel deze over de pistoletten.
Daaroverheen weer het tonijn en olijfringen en als laatste de geraspte kaas.

10 minuten in de oven en klaar...

Je kunt ze ook alvast ’s avonds klaarmaken en de volgende dag in de over doen. Wel in de koelkast bewaren!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door gerda aan 12-08-2010

    leuk .lijkt een beetje op en pizza broodje

  2. Geplaatst door manaal aan 12-08-2010

    tlijkt lekker en gemakelijk,ik ga het zeker proberen.

  3. Geplaatst door Adnar aan 12-08-2010

    Lijkt me erg lekker…zeker met onze drukke levens, toch snel iets op tafel toveren! Dank hiervoor.

  4. Geplaatst door Mounake aan 28-08-2010

    leuk !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.