Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus

2010-01-03
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Spaghetti:
    - half pak spaghetti
    - gehakte peterselie
    - olijfolie
    - schijfjes champignons
    - half fijngesneden rood pepertje
    - 3 fijngemaakte teentjes knoflook
    Tomatensaus:
    1 groot blikje AH tomatenpuree
    basilicum
    knoflookpoeder
    Uienpoeder
    3 fijngemaakte teentjes knoflook
    half fijngesneden rood pepertje
    Een beetje gemalen cayennepeper
    Paprikapoeder
    Gehakt
    Vers groentenzakje van de AH (Ik heb italiaansegroenten gebruikt)
    Wat fijngesneden verse champignons

Werkwijze

Stap1

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met wat zout, als deze gekookt is spoel het dan om met koud water in het vergiet.
Doe de tomatenpuree in een kommetje of vergiet en voeg hier net zoveel water bij tot het niet te dik en niet te dun is
Voeg hier dan naar smaak de kruiden door.
Bak dan de gehakt in wat olijfolie, paprika poeder, half rode pepertje, 3 teentjes knoflook, uienpoeder en zout bruin.
Voeg er daarna de groenten en de champignons bij en bak dit goed.
Voeg hier dan de klaargemaakte tomatensaus bij en bak het geheel.
Doe dan in een andere pan de andere 3 knoflookteentjes en het halve rode pepertje met wat zout en olijfolie.
Doe er dan de schijfjes champignons doorheen en bak dit.
Voeg dan de spaghetti erdoor en bak dit goed waarna je er nog wat gehakte peterselie doorheen doet.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.8 / 5)

2.8 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door koken20 aan 04-01-2010

    hmm lijkt me supper lekker,,bedankt voor het recept:)

  2. Geplaatst door PrincessChida aan 05-01-2010

    Is ook echt heel lekker, graag gedaan hoor 🙂

  3. Geplaatst door kat4 aan 17-04-2010

    waar is het recept gebleven?

  4. Geplaatst door Umm_Ishaaq aan 10-12-2010

    Waarom is het recept weg..het zou fijn zijn als het blijft staan, zodat anderen erook gebruik van kunnen maken?

  5. Geplaatst door gerda aan 10-12-2010

    alle recepten van princess chida zijn weg,waarschijnlijk heeft ze zelf verwijderd.

  6. Geplaatst door sadiye aan 10-12-2010

    ze kon beter die plaatjes ook verwijderen :S

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.