Gevuld bladerdeeg
2009-12-19- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 10
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- bladerdeeg ontdooit van die vierkanten
voor de vulling:
beetje zacht gekookte (en afgekoeld) aardappel in blokjes
tonijn uit blik
mozzarella in blokjes
peterselie (vers of gedroogd)
peper en zout
voor er boven op:
ei opgeklopt
geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
meng de ingredienten voor de vulling
met elkaar en breng op smaak met peper en zout
neem een plakje bladerdeeg en schep hier een volle eetlepel
van de vulling bovenop. vouw de 4 punten naar elkaar toe over de vulling zodat je een soort envelopje krijgt
leg ze op een bakplaat en smeer er het opgeklopte ei over bestrooi met
de geraspte kaas.
bak ze in een oven op ongeveer 200 graden todat ze goudbruin zijn
eet smakelijk
je kan ze gemakelijk invriezen, is altijd makelijk als je onverwacht bezoek krijgt. je kan er ook andere vullingen in doen wat je zelf lekker vind.
ik probeer binnenkort foto te plaatsen
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door shma1 aan 17-09-2010
die vulling klinkt heerlijk
Geplaatst door martine aan 09-10-2010
probeer maar een keer hij is echt lekker