Lasagne met room

2009-09-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • half kl gehakt,
    1 grote ui,
    3 paprika,
    1 look,
    minder dan halve courgette,
    1 wortel,
    peper,
    zout,
    beetje raselganoet (hoef niet),
    1 vol etlp tomatenpuree,
    1 pot saus voor bolognaise,
    gruyère kaas,
    1 fles room van 125lt (niet in het karton, wordt in een fles verkocht)

Werkwijze

Stap1

SAUS:
alle groenten klein snijden.
ui bakken in olie dan gehakt bij doen en bakken.
de groeten bij doen en tomatenpuree, kruiden enzo...
dan 1glas warm water bijdoen deksel op en laten koken.
als de saus klaar is, bolognaise saus bijdoen en 5min doorkoken.

Dan de lasagne bladeren voorkoken met beetje olie in water (tot ze beetje zacht zijn)
Dan doe je in een schaal beetje gehaktsaus in, gruyère kaas, dan bladeren dan weer gehaktsaus, kaas, bladeren, zo kun je 3of 4keer doen en op het laatste doe blad, gehaktsaus, kaas en op de kaas room gieten en aliminum papier erop en in de oven, als de bladeren goed zacht geworden zijn aliminium papier af doen en laten bruin worden

3/4 vd room gieten

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.6 / 5)

2.6 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door gerda aan 01-10-2009

    melahat gebruik je slagroom of kookroom

  2. Geplaatst door melahat aan 01-10-2009

    tis geen slagroom, tis puur room (staan meestal bij kazen enzo (koelproducten)

  3. Geplaatst door sadiye aan 01-10-2009

    hmmmmmmmmmmm lekker

  4. Geplaatst door sadiye aan 02-10-2009

    met room is ook makkelijker 😛

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.