Omelet met Fetakaas
2009-09-07- Keuken: Turkse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 1:30 u
Ingrediënten
- Ingredi?«nten:
-4 Eieren
-Turkse Fetakaas; naar eigen hoeveelheid
-4 eetlepels Olijfolie
-Zout (naar eigen smaak)
Werkwijze
Stap1
Kluts de eieren goed door elkaar voeg de zout er aan toe. Doe vervolgens de olijfolie en de geklutsen eieren in de koekenpan. Voeg direct de fetakaas in kleine stukjes bij de eieren (dit over het gehele omelet). Laat nu het omelet rustig gaar worden op een zacht vuurtje. Het omelet niet omkeren. Serveer de omelet om een bord en voeg eventueel nog scheutje olijfolie op het omelet. Dit kun je eten met Marokkaans brood met daarnaast nog en kopje Marokkaanse thee.........heerlijk is dit.
Een heerlijke start van de dag!
Succes!!
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend