Linzenshotel op zn Marokkaans

2009-09-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • linzen (hangt af hoeveel pers),
    blokjes gesneden vlees of kipfilet,
    1 ajuin,
    als je veel linzen wil maken gebruik je dan zeker 3 of 4 look,
    1 grote tomaat,
    peterselie,
    kasbour (koriander),
    zout,
    peper,
    saffraan,
    komijn,
    blokjes gesneden
    1 wortel,
    1 aardappel in blokjes

Werkwijze

Stap1

Als je vlees of kip gebruik eerst u vlees of kip stoven in olie met ajuin, dan smijt je al de rest in de pan dan water niet te veel (ingredienten mogen nie in zwemmen).
Laten koken op zachte vuur. als te dik is water bij doen.
wasalaam

vind met vlees lekkerder vegatarisch is ook zeer lekker

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (7)

  1. Geplaatst door sadiye aan 07-09-2009

    hmmm lekker

  2. Geplaatst door charmoula aan 11-10-2009

    de rest in pan smijten????
    moet het bij de kip/vlees gesmeten worden?

    (ach meid het is zo een lelijk woord; smijten…. Ik ga liever iets respectvoller om met mn voedsel in de keuken.)

  3. Geplaatst door charmoula aan 11-10-2009

    maar toch bedankt voor het simpele maar lekkere recept! ga het meteen uitproberen.
    groetjes

  4. Geplaatst door sadiye aan 12-10-2009

    charmoula het is niet erg hoor 😀

  5. Geplaatst door cilla aan 27-10-2009

    hsllo melahat,

    ik heb gisteren je gerecht gemaakt en het was heerlijk!! dankjewel gr priscilla

  6. Geplaatst door sara6 aan 13-02-2011

    Meid wat is ajuin? en wat is 3 of 4 look?

  7. Geplaatst door gerda aan 14-02-2011

    sara6 ajuin zijn uien, look is knoflook

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.