Boterkoek

2009-09-02
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *300 g bloem
    *250 g boter
    *200 g suiker
    *1 zakje vanillesuiker
    *1 eidooiers

Werkwijze

Stap1

De oven voorverwarmen op 250°C.
Alle ingrediënten met elkaar vermengen tot een deeg en dit in een ingevette boterkoekvorm drukken.
De boterkoek in het midden van de hete oven zetten, de temperatuur dan temperen naar 225°C. Na ± 20 minuten is de boterkoek klaar.

Van een paar druppels citroensap wordt de boterkoek nog lekkerder!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (14)

  1. Geplaatst door sadiye aan 02-09-2009

    hmm lekker

  2. Geplaatst door koken20 aan 02-09-2009

    lijkt me lekker

  3. Geplaatst door zuster aan 05-09-2009

    wrm s er geen plaatje

  4. Geplaatst door sadiye aan 05-09-2009

    wnr komt het plaatje van het recept?

  5. Geplaatst door gerda aan 05-09-2009

    met foto kan je een beeije zien hoe het moet worden

  6. Geplaatst door sadiye aan 06-09-2009

    aaggg dounya dankjewel je bent een sgat 😀

  7. Geplaatst door ZOHRA78 aan 27-09-2009

    Ik heb deze gemaakt en is mislukt, was hard van boven en onderkant erg zacht en was niet gaar.

  8. Geplaatst door ZOHRA78 aan 27-09-2009

    helaas.. 🙁

  9. Geplaatst door sadiye aan 27-09-2009

    aa jammer

  10. Geplaatst door sadiye aan 27-09-2009

    zohra78 je kon hem misschien omdraaien en zo verder bakken?

  11. Geplaatst door dalal112 aan 07-09-2010

    hij zit in de oven 🙂

  12. Geplaatst door dalal112 aan 07-09-2010

    hoe weet ik of ie gaar is?

  13. Geplaatst door dalal112 aan 07-09-2010

    ik had geen vanillesuiker die hb ik weggelaten is dat erg?

  14. Geplaatst door dalal112 aan 07-09-2010

    ik hb hem gemaakt en kga hem vanavond proeven hij ruikt wel erg lekker, maar zit vol met vet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.