Monchou taart
2009-07-28- Keuken: Nederlandse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- 175 gram volkoren biscuit of bastogne koek
150 gram roomboter
200 gram MonChou (ligt in de koeling bij de kaas)
125 gram witte basterdsuiker
250 ml slagroom gekoeld
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klopfix
1 blik kersen/aardbeien (vers mag natuurlijk ook)
Werkwijze
Stap1
Boter smelten op laag vuur in een pannetje.
Koekjes in de mixer (of met de hand)en bij de gesmolten boter voegen.
goed doorroeren en even wegzetten dit wordt je bodem.
slagroom, vanille suiker, klopfix stevig klopppen.
MonChou en basterdsuiker kloppen.
slagroom en MonChou bijelkaar doen.
de koekjes bodem in een vorm doen (taartvorm, ik doe het in een silicone muffin vorm dan krijg je aparte gebakjes staat zo leuk.)
het slagroom MonChou mengsel over de bodem strijken.
3 uur in de koelkast.
bij het opdienen pas het fruit erop doen, anders wordt het een kleffe boel.
smullen maar dames.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sadiye aan 28-07-2009
sow lekker hoor
Geplaatst door saartje2009 aan 28-07-2009
Salaam,
Ik hebt het 2 dagen geleden uitgeprobeert en het was lekker ik ga morgen nog keer doen voor mij zus die op bezoek komt
Je krijgt te horen hoe het was..
Groetjes!!
Geplaatst door imane_* aan 05-09-2010
ik dacht bij mijzelf…. nou kaas en taart enzo niet ekker, maar ik moet toegeven het is echt de moeite waard!!!
Dank je wel.