Gemarineerde Champignons met rijst

2009-03-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Champignons gesneden in schijfjes
    2 bouillonblokjes
    2 eetlepels witte natuur azijn
    5 eetlepels zonnebloemolie
    2 theelepels suiker
    2 fijngemaakte teentjes knoflook
    2 eetlepels groene pesto
    2 eetlepels fijngemaakte peterselie
    peper en zout naar smaak

Werkwijze

Stap1

alles door elkaar heen mengen behalve het boullionblokje en dit verwarmen op hoog vuur daarna de schijfjes champignons er doorheen en dit bakken tot het zachter is geworden en het goed is gemend met het sausje.. dan voeg je er wat water bij en voeg je het boullionblokje erbij en laat je dit op zacht vuur door stomen met het deksel erop.

Ik ben xchidax, ik heb geen toegang meer tot dat account noch het email adres waarmee ik dat account had aangemaakt vandaar dat ik een nieuw account heb aangemaakt.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sadiye aan 12-04-2009

    hmmm lekker

  2. Geplaatst door koken20 aan 29-06-2009

    ziet er lekker uit,
    tnx voor het recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.