Tulband cake

2009-01-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 200 gr boter of margarine
    200 gr suiker
    1 pakje vanillesuiker
    iets zout
    geraspte schil van 1 citroen
    4 eieren
    500 gr bloem
    1 zakje bakpoeder
    125 ml melk
    om mee te bestrooien 125 gr poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).

Roer de boter schuimig en voeg afwisselend suiker, vanillesuiker, zout, citroenrasp en eieren toe.

Vermeng bloem met bakpoeder en roer het samen met de melk door de boter. Vet een tulbandvorm in, giet het deeg hierin en bak de tulband 60-70 minuten.

Na het afkoelen de tulband met poedersuiker bestrooien.

snel en makkelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.8 / 5)

4.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.