Kleine walnootbroodjes

2008-12-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *65 g walnoten gehakt
    *2 eieren
    *125 g suiker
    *225 g bloem
    *1 el room
    *1/2 tl rozenwater of ander smaakje

Werkwijze

Stap1

Klop de eieren met de suiker.
Voeg bloem toe en room klop weer. Dan voeg je de walnoten en het smaakje toe.
Laat het deeg 20 minuten staan.
Je kan met natte vingers balletjes maken, de grootte van een kastanje.
Die druk je dan plat op het bakpapier.
Bak ze ca. 16 minuten op 180ºC. Ze blijven blekescheten.
Laat ze afkoelen of maak een glazuur van poedersuiker (koffie- en of mokkasmaakje) met weinig water en smeer het erover als ze nog heet zijn. Dit zijn meer een soort broodjes dan koekjes.

Recept 18 stuks

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door xchidax aan 11-12-2008

    ziet er lekker uit meid!

  2. Geplaatst door sadiye aan 11-12-2008

    dankjewel

  3. Geplaatst door ahhadouch aan 15-09-2009

    nou meid al je recepten die ik bekeken heb,zien er lekker uit een dikke pluim.

  4. Geplaatst door sadiye aan 15-09-2009

    dankjewel ahhadoch ik hou van zoete dingen 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.