Chermoulazalm

2008-12-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 kleine tenen knoflook gehakt
    1 tl gemalen komijn
    1 tl korianderpoeder
    ?½ tl paprikapoeder
    1 tl harissa
    plukje saffraandraadjes
    1 el citroensap
    2 handenvol gehakte koriander
    2 handen gehakte muntblaadjes
    21/2 el olijfolie
    4 zalmfilets circa 175 gram

Werkwijze

Stap1

Maak de chermoula door de knoflook, specerijen, harissa, saffraan, citroensap, kruiden en olie te pureren. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bestrooi de vis met zout, strijk er de helft van de chermoula over.

Bestrooi de andere kant met zout en bestijk met met de rest van de chermoula. Dek de vis goed af met folie en bak 12 minuten in de over tot de vis net gaar is.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Trudy aan 20-12-2008

    Heb het gerecht nog niet gemaakt,kan nog geen commentaar geven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.