Ajam pangang

2008-10-19
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kipfilet
    1 kopje suiker
    2 eetlepels ketchup
    2 eetlepels ketjap
    1 theelepel sambal
    1 teentje knoflook
    2 blikjes tomatenpuree
    liter water
    evt atjar of taugéh uit een potje

Werkwijze

Stap1

Bak de kipfilet en kruid ze flink met zout en peper ( of met kipkruiden). Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna het water en vervolgens alle andere ingrediënten aan toe. Roer met een garde. Maak de saus evt. wat dikker met aangelengde maizena.

Serveer met atjar en rijst.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1 / 5)

1 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.