Hazelnoot truffels

2008-10-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *100 gr hazelnootpasta
    *100 gr pure chocolade
    *20 gr hazelnoten, fijngehakt
    *cacaopoeder

Werkwijze

Stap1

Smelt de chocolade au bain Marie. Meng de hazelnootpasta en de hazelnoten er door heen.

Neem een bakje dat ongeveer 1 cm hoog is, bekleed dit met bakpapier. Schep hier de hazelnoot-chocolade pasta in en strijk aan de bovenkant glad. Laat het geheel in ongeveer 2 uur opstijven de koelkast.

Trek het bakpapier met de pasta uit het bakje en snij er blokjes van. Rol deze blokjes met de hand tot truffels. Rol de truffels door de cacaopoeder

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.8 / 5)

4.8 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door Sultana aan 06-12-2008

    hoi, vraagje: is het echt 20 gr hazelnoten? het lijkt me een beetje weinig, namelijk.

  2. Geplaatst door sadiye aan 06-12-2008

    ja 20 gram

  3. Geplaatst door Sultana aan 07-12-2008

    Bedankt voor je reactie. Maar dan is het dus meer chocolade dan noten? Ik heb het net uitgeprobeerd maar dan met 200 gr hazelnoten en wat meer chocolade. Ben benieuwd…

  4. Geplaatst door sadiye aan 07-12-2008

    ok laat me weten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.