Spicey kipvleugels

2008-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 2:00 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kilo kipvleugels
    4 rode pepers
    1 bosje bieslook
    2 theelepels kaneel
    0,5 theelepel nootmuskaat
    0,5 theelepel gemalen kruitnagel
    1 theelepel zout
    2 teelepels citroensap

Werkwijze

Stap1

maak de pepers schoon, hak ze fijn en doe ze in een kom
knip de bieslook er boven fijn prak of pureer dit samen met de rest van de kruiden en het zout fijn, roer de citroensap erdoor
marineer de kipvleugels met in dit mengsel en laat zeker 1 uur staan hoe langer hoe lekkerder
leg folie of bakpapier op het rooster van de oven en verdeel de kip erop
bak de kip op 180 graden voor ongeveer 30 minuten en draai ze regelmatig om

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Om Israe aan 11-10-2008

    mhhhhhhhhhh lekker alemaal zal zeker maken.

  2. Geplaatst door Ess21 aan 15-12-2008

    hm klinkt goed, met wat kun je dit gerecht serveren?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.