Aspergequiche

2008-10-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 gr witte asperges halfgaar gekookt.
    5 eieren
    1 bakje ricotta van 200 ml uitgelekt in zeef
    150 gr geraspte Parmezaanse kaas
    4 vellen diepvriesfilodeeg, ontdooid
    30 gr gesmolten boter

Werkwijze

Stap1

klop de eieren los en meng met de ricotta, helft van de Parmezaanse kaas en breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Snijd elk vel filodeeg in 4 vierkanten en bestrijk 12 vierkanten dun met boter. Stapel telkens 3 met boter bestreken velletjes deeg op elkaar. Dek af emet een onbestreken velletjes. Bedek de bodem van 4 kleine quiche vormpjes met de filostapeltjes en druk licht aan. Schenk de vormpjes bijna vol met het eimengsel en verdeel de asperges erover. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas en bak ze in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.