Tonijnhapjes
2008-09-03- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Bijgerecht, Lunch, Snack, Voorgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 20 hapjes
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- voor 20 tonijnhapjes:
1 pak koopmans bladerdeeg(of een ander merk)
2 blikjes tonijn in olie
sambal
eigeel / eidooier
eventueel uitjes
Werkwijze
Stap1
Doe de tonijn in een kom, voeg er naar smaak de sambal bij :), eventueel gesnipperde ui doorheen en mengen maar.
Het ontdooide bladerdeeg snij je door het midden, leg 2 theelepels van het tonijnmengsel en dan dichtvouwen.
Plaats de hapjes op een ovenschaal en bestrijk de hapjes met eigeel. In een voorverwarmde oven 180 graden voor 15-20 minuten.
Gemiddelde waardering
(4.2 / 5)
6 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door zohra12 aan 03-09-2008
Let op :ipv eetlepels bedoel ik theelepels
Geplaatst door charmoula aan 21-11-2010
geinig, ik doe altijd tonijn met geraspte kaas. Dit ga ik ook es proberen inchallah