Tonijnhapjes

2008-09-03
  • Opbrengst : 20 hapjes
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • voor 20 tonijnhapjes:
    1 pak koopmans bladerdeeg(of een ander merk)
    2 blikjes tonijn in olie
    sambal
    eigeel / eidooier
    eventueel uitjes

Werkwijze

Stap1

Doe de tonijn in een kom, voeg er naar smaak de sambal bij :), eventueel gesnipperde ui doorheen en mengen maar.

Het ontdooide bladerdeeg snij je door het midden, leg 2 theelepels van het tonijnmengsel en dan dichtvouwen.

Plaats de hapjes op een ovenschaal en bestrijk de hapjes met eigeel. In een voorverwarmde oven 180 graden voor 15-20 minuten.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door zohra12 aan 03-09-2008

    Let op :ipv eetlepels bedoel ik theelepels

  2. Geplaatst door charmoula aan 21-11-2010

    geinig, ik doe altijd tonijn met geraspte kaas. Dit ga ik ook es proberen inchallah

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.