Kip met Rijst, champignons, prei en room

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 100g Rijst
    100g Kipfilet in blokje snijden
    4 a 5 Champignons door twee snijden
    ?½ Prei in ringen snijden
    Kerrie
    Nootmuskaat
    Zout
    olie
    1 Teen Knoflook
    pakje Room Culinair.

Werkwijze

Stap1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden.

Olie in pan verhitten en kip op matig vuur 2 min bakken.

Voeg de prei, en champignons toe bak het ca 3 minuten mee.vervolgens voeg je knoflook, kerrie, zout laat het geheel in eigen vocht ongeveer 15 minuten op laag vuur smoren.

Om het geheel af te maken de Room erdoor de saus roeren en maak het af met een beetje Nootmuskaat.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 13
Beoordeel dit recept

13 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door MisZChoCo aan 17-09-2008

    o0hh dit ziet er lkkr uit..!!!

  2. Geplaatst door elviarr aan 19-09-2008

    is ook erg lekker en neemt niet veel tijd in…..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.