Spritsen

2008-07-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kookdeeg:
    -250ml Melk
    -100 gram Boter
    -Mespuntje Zout
    -250 gram Bloem
    -1 Theelepel suiker
    -5 a 7 Eieren
    Voor het Abrikozenglazuur;
    -100 gram abrikozenjam
    -Verhit met 2 eetlepels water
    Voor het Glazuur;
    -100 gram fondant, geparfumeerd met 1 a 2 eetl. arak/ of anders mazhar

Werkwijze

Stap1

verder;
- Frituurolie en Bakpapier voor het bakken
- Spuitzak met kantelmondje nr.10

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.