Geboorte taartje

2008-02-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 200 gr. ananas
    100 gr. mango
    120 gr. geleisuiker
    1 limoen
    16 sneetjes wittebrood, gesneden
    50 gr. boter
    50 gr. muisjes, roze/witte
    50 gr. muisjes, blauw/witte

Werkwijze

Stap1

Snijd het vruchtvlees van de ananas en de mango in kleine stukjes.
Doe het fruit met de geleisuiker en het sap van het limoentje in een kookpan.
Breng het mengsel al roerend aan de kook en laat ca. 3 minuten doorborrelen.
Maal het fruitmengsel grof in een keukenmachine en laat het afkoelen.
Steek 16 rondjes van ca. 5 cm doorsnede uit de sneetjes witbrood.
Lepel de ananas-mangojam op 12 rondjes.
Zet 4 keer 3 rondjes op elkaar en plaats de laatste 4 rondjes brood (onbesmeerd) erop.
Besmeer de zijkant van de taartjes met zachte boter en rol deze door de muisjes.
Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sadiye aan 27-11-2008

    echt sgattig dit 😀

  2. Geplaatst door tila_marokkina aan 24-12-2010

    waar kan je die geleisuiker kopen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.