Marokkaanse suikerkoekjes
2007-12-17- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 225 g boter of olie
225 g suiker
675 g bloem
150 g fijn gehakte walnoten of amandelen
kaneel
Werkwijze
Stap1
Verwarm de oven op 180 graden.
Mix de gesmolten boter en suiker glad. Voeg de bloem en noten toe en kneed met de handen tot een soepel deeg. Verdeel in ei-grote balletjes en vorm daar koekjes van, niet te plat. Leg ze op een ingevette bakplaat of bakpapier. Bestrooi ze met kaneel en bak 20-30 minuten. De koekjes moeten niet bruin worden.
De kaneel kan vervangen worden door cacao.
Gemiddelde waardering
(2 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door superkok aan 18-12-2007
ik hoop dat er iemand nog wat zegt
Geplaatst door oujda76 aan 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
Geplaatst door oujda76 aan 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
Geplaatst door oujda76 aan 06-02-2009
Deze kom je echt overal tegen in de maroc keuken SUPER!!
Geplaatst door oujda76 aan 06-02-2009
??? ik bleef hangen :}
Geplaatst door sadiye aan 23-01-2011
ik wil deze maken komt er nog een foto van?