Kaas-zalmcake
2007-10-19- Keuken: Belgische
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 4 personen
- Porties : 4 personen
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Voor 4 personen :
- 250 gr bloem
- 1 zakje gistpoeder
- 5 geklutste eieren
- 160 gr gesmolten boter
- 1 dl melk
- flink wat peper en een mespuntje zout
- 2 plakjes gerookte zalm
- gehakte dille
- 100 gr ricotta
Werkwijze
Stap1
Vermeng de bloem + gist + eieren + boter + melk + peper en zout.
Voeg aan dit mengsel de in stukjes gesneden zalm toe en de gehakte dille.
Op het einde de ricotta erdoor roeren en dit alles in een beboterde bakvorm gieten en +/- 45 minuten in de oven op 180° zetten
geen eigen recept hoor maar gevonden in een tijdschrift, uitgeprobeerd en goed bevonden
SMAKELIJK
Gemiddelde waardering
(0 / 5)
0 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Amifati aan 22-02-2011
kan je ook gewone zalm gebruiken