Pizza

2007-07-26
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 uien
    2 tomaten
    350 g gehakt
    1 1/2 paprika
    eventueel, olijven of champignons

Werkwijze

Stap1

Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:

1 eetlepel suiker,

2 eetlepels zout,

1 glas warme melk,

1/2 blokje gist,

1 eetlepel boter,

en maak het af met water tot een soepel deeg.

Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.

Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.

Besmeer het deeg met een klein beetje olie,

en smeer wat tomaten puree op het deeg.

Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.

Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.

Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.

Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.

En smullen maar!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door toutou20 aan 12-08-2009

    een vraag moet ikj het deeg laten rijzen?

  2. Geplaatst door gerda aan 12-08-2009

    toutou er staat 20 minuten rijzen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.