Zenzlenbonbons

2007-06-16
  • Porties : veel
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kilo geroosterde en gemalen zenzlen
    500 gram gebakken en gemalen amandelen
    250 gram gemalen walnoten
    honing naar gelang tot je ziet dat je er vaste bolletjes van kunt maken
    500 gram gesmolten melkchocolade
    wat gebakken halve amandelen om mee te versieren

Werkwijze

Stap1

Alles mengen afgezien van de chocolade, dan kleine bolletjes van zenzlenmengsel vormen, die doop je dan in de gesmolten chocolade.
Dan doe je ze in kleine bonboncaisses, daar doe je dan een gebakken halve amandel op.

zenzlen=sesam

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door kadilin aan 16-11-2007

    lijkt me lekker ga ik zeker een keer proberen , ik denk dat ik alleen de hoeveelheden ga halveren , want als je er zoveel krijgt en ze zijn lekker dan blij je daar van eten en dan moeten al die kilootjes er later weer van af ha
    ha ha

  2. Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007

    had geen tijd ze eerder te meken was lange tijd naar Nederland. Ben vlak voor l’3id thuisgekomen en had dus weinig tijd koekjes te bakken. Heb o.a.deze gemaakt, zeker lakker en gemakkelijk bedankt voor het recept
    assalaam , Fatima

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.