Zenzlenbonbons
2007-06-16- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : veel
- Bereidingstijd : 20m
Ingrediënten
- 1 kilo geroosterde en gemalen zenzlen
500 gram gebakken en gemalen amandelen
250 gram gemalen walnoten
honing naar gelang tot je ziet dat je er vaste bolletjes van kunt maken
500 gram gesmolten melkchocolade
wat gebakken halve amandelen om mee te versieren
Werkwijze
Stap1
Alles mengen afgezien van de chocolade, dan kleine bolletjes van zenzlenmengsel vormen, die doop je dan in de gesmolten chocolade.
Dan doe je ze in kleine bonboncaisses, daar doe je dan een gebakken halve amandel op.
zenzlen=sesam
Gemiddelde waardering
(3.6 / 5)
5 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door kadilin aan 16-11-2007
lijkt me lekker ga ik zeker een keer proberen , ik denk dat ik alleen de hoeveelheden ga halveren , want als je er zoveel krijgt en ze zijn lekker dan blij je daar van eten en dan moeten al die kilootjes er later weer van af ha
ha ha
Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007
had geen tijd ze eerder te meken was lange tijd naar Nederland. Ben vlak voor l’3id thuisgekomen en had dus weinig tijd koekjes te bakken. Heb o.a.deze gemaakt, zeker lakker en gemakkelijk bedankt voor het recept
assalaam , Fatima