Groentenflap
2007-02-19- Keuken: Nederlandse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 10
Ingrediënten
pakje bladerdeeg
blokjes gekookte aardappelen ongeveer 1 kilo,
fijngesnipperde ui,
ma3dnous,
koriander,
zout,
peper,
hete paprikapoeder,
kl.beetje kerrie.
grote pot worteltjes met doperwtjes,
maiskorrels.
Werkwijze
Stap1
Doe al deze ingridienten in een grote kom bij elkaar .
Let op eerst de groentens laten uitlekken in vergiet!!!
Daarna de kruiden er bij en kleinbeetje verdelen over de bladerdeeg flapjes
Bakken in oven bij 200 graden ongeveer 20 min.
Warm is het lekkerst
Eet smakelijk
je kunt er eventueel ook uitgelekt blikje tonijn bijvoegen.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
4 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door miss ikkie aan 12-03-2007
waneer komt die foto dan?