Kiplevertjes met witte druiven

2007-02-14
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500g kiplevers
    200g witte druiven
    50g boter
    peper,zout
    1 theelepel kerriepoeder
    4 eetlepels appelsap

Werkwijze

Stap1

Spoel de kiplevers af onder stromende water.

Was de druiven en halveer .. verwijder de pitjes

Verhit boter in een koekepan en bak hierin de levertjes rondom bruin.

Neem de kiplevers uit de pan houd deze warm(schep kiplevertjes op een bord en zet  dit op  een  pan met kokende water)Strooi er zout, peper, en kerriepoeder naar smaak over.

Blus de bakboter met appelsap en voeg de druiven toe.

Laat ze door en door warm worden en schep ze over de kiplevers.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door Nas aan 15-02-2007

    salaam en met wat eet jij dit dan? met rijst of brood! Volgens mij is t niet echt lekker!! maar ja de gekste dingen zijn meestal wel lekker!! beslama

  2. Geplaatst door elviarr aan 15-02-2007

    hahah ik ben een persoon die wel bijna alles lust en uitprobeert maarja je moet van houden je kan t met rijst,brood ik vindt lekkerder met gebakken aardappeltjes.

  3. Geplaatst door nour aan 25-02-2007

    ik vind dat het wel lekker uit ziet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.