Mini tompouce

2007-02-11
  • Porties : genoeg
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 pakjes bladerdeeg
    2 repen chocola
    geschaafde amandelen
    een pakje bakkersroom ( dr oetker)

Werkwijze

Stap1

snijdt de plajes bladerdeeg in 6 stukjes en prik er met een vork heel veel gaatjes in bak ze dan in de oven ong 7 a 10 min ( temp staat op de verpakking)

maak de banketbakkersroom zoals op de verpakking staat en doe die in een spuitzak

smelt de chocola en doop de helft van de bladerdeeg erin en strooi daarover de geschaafde amandelen die je even licht geroosterd hebt

spuit met de spuitzak een streep room op het lege bladerdeeg en bedek m met een chocobladerdeeg deel

hier ga je dik van worden… hihi je kan nie stoppen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (12)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 12-02-2007

    Ziet er lekker uit! Jammer dat tompoezen altijd zo moeilijk te eten zijn hihi

  2. Geplaatst door sjaahida aan 12-02-2007

    deze zijn lekker klein hap slik weg hihi

  3. Geplaatst door Mievrouw aan 18-09-2007

    I LOVE’N IT

  4. Geplaatst door JufSamira aan 20-09-2007

    Ik heb ze gemaakt en ze waren goed gelukt. Ik heb alleen met witte chocola gebruikt en chocoschaafsels.

  5. Geplaatst door sjaahida aan 21-09-2007

    ook lekker toch 🙂

  6. Geplaatst door samya aan 08-10-2007

    een tip om tompoezen zonder te knoeien maar toch elegant te eten:
    Deel de tompouche met je vork door de helft en eten maar 🙂

  7. Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007

    HELP !!!!!! Het water loopt me uit de mond , ziet er lekker uit.Alleen jammer hier in Marokko weet ik niet waar ik kant en klare bladerdeeg kan kopen. Is er volgens mij niet. Weet iemand hoe je goede bladerdeeg kan maken. Alle recepten uit kookboeken heb ik al geprobeerd maar het lukt me nooit

  8. Geplaatst door sjaahida aan 24-12-2007

    Ik heb wel een recept in een kookboek staan maqar ik heb het nog nooit uitgeprobeerd…
    Het is ook heel veel werk

  9. Geplaatst door kadilin aan 25-12-2007

    assalaam sjaahida mebrouk l’3eid 3ilikoem. Het is inderdaad veel werk heb het zeker 3 keer geprobeerd ben de hele dag bezig, veel rommel en geen goed resultaat.Jammer want ik ben gek op tompouchen.Maar er is sinds 14 dagen een hele grote supermarche geopend hier in Oujda.Daar verkopen ze alles eten en kleding wasmachines ed. zoiets als in belgie carrefour of de Makro. Ben er nog niet geweest, want ik was een maand in Nederland i.v.m.operatie echtgenoot. Ben pas zondags voor het feest thuisgekomen dus heb nog geen tijd gehad.
    Incha Allah heeft men het daar .Ik laat het je nog wel eens weten.In ieder geval bedankt voor je reaktie. Besslama

  10. Geplaatst door kadilin aan 11-01-2008

    assalaam,dat was schrikken, had ik eindelijk bladerdeeg gevonden ja idd bij die nieuwe supermarche , kon ik het recept niet meer vinden . Gelukkig was onze zuster Samira zooooo lief om het via een link aan mij te berichten. Heb ze dan ook vanmiddag gemaakt en lekker hoor ik heb ze alleen met slagroom gemaakt en zal volgende week zeker moeten gaan sporten, want heb er veel te veel van gegeten en dat zo net na het feest hahaha

  11. Geplaatst door Samira82 aan 11-01-2008

    hihi ik kon het ook niet meer vinden en heb toen maar bladerdeeg geprobeerd met de zoekfunctie 🙂
    Het is zeker lekker en makkelijk ook. Ik maak zelf ook weleens banketbakkersroom wat overblijft gaat in een wit broodje met poedersuiker als puddingbroodje 🙂

  12. Geplaatst door sjaahida aan 17-03-2008

    weet je wat je dan ook eens zou moeten doen met je banketbakkersroom die over is…
    croissantje doormidden , vullen met de room, gesmolten choco eroverheen en daar strooi je wat geroosterde en geschaafde amandelen overheen , beetje poedersuiker en je gaat kapot genieten .
    Daarna ren je naar de sportschool en ga je als een gek an de slag om al die calorieën te verbranden hihi

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.