Shoarmarol
2006-12-04- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 500 gr bloem
1 zakje instant gist
thl zout
thl suiker
beetje olie
lauwwarm water
ong 400 gr shoarma
Werkwijze
Stap1
maakt het deeg doorde bloem, gist zout en suiker door elkaar te roeren en daar elke keer een beetje water doorheen te mengen tot je een zachte deegbal heb die niet meer plakt
laat die dan afgedekt op een warme plaats een half uur rijzen
bak de shoarma intussen
verdeel het deeg in drie of vier bollen
rol ze uit tot dunne lappen verdeel hierover de shoarma en rol ze dan weer op
leg ze met het naadje onder op de bakplaat bak ze dan in ongeveer 20 a 30 min op 180 C hete luchtoven ong 160 C
Gemiddelde waardering
(3.5 / 5)
6 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door charmoula aan 16-12-2009
moooi recept, maar ik durf niet aan dat deeg te beginnen…