Gevulde courgette

2006-12-04
  • Porties : 10 a 12 stuks
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 courgettes
    350 gr gehakt
    zout peper
    een teentje knoflook
    ev. nog kruiden naar smaak

Werkwijze

Stap1

snipper het teentje knoflook

bak het samen met het gehakt

roer het flink door zodat het gehakt korrelig wordt ( rullen)

doe er naar smaak zout en peper bij

snijdt de courgettes in 5 a 6 stukjes en schil m

zet een pannetje met water op het vuur en laat het water koken

doe hier de courgettes in en laat 2 min blancheren ( dus beetgaar worden)

haal de courgettes uit het water en spoel af met koud water

hol ze dan uit met een lepel en vul met gehakt mengsel

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door lekkerbek aan 08-12-2006

    hoi sjaahida wat doe je als je de courgette gevuld hebt moet het dan niet even in de oven???

  2. Geplaatst door sjaahida aan 11-12-2006

    hoi, nee het zijn zeg maar hapklare porties die je gewoon zo eet.
    Ze zijn beetgaar dat hoort zo daardoor smaakt het lekker fris.Dus heel weinig werk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.