Bakbananen in beslag
2006-10-23- Keuken: Indonesische
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- * 2 bakbananen
* halve pak bakmeel
* 2 eieren
* 3 eetlepels suiker
* 1 a 2 zakjes vanillesuiker
* klein pakje melk
* pan met olie
Werkwijze
Stap1
Zet alvast de pan met olie aan.
de bananen schillen, in stukken snijden van 3cm bij 3 cm
Alles ingredienten bij elkaar doen, je krijgt dan een beslag die niet te doen of te dik moet zijn.
De stukjes banaan in het beslag doen en daarna rustig in de olie doen met een lepel
Goed doorbakken en uit laten lekken op een keukenrol..
Gemiddelde waardering
(2 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door nicjah aan 05-12-2006
hallo allemaal,
tja in indonesie heet dit dus PISANG GORENG…wanner je beslag maakt v melk kan ut maar …wij doen ook weleens met water beslag doen,1 zakje vanille suiker maakt ut extra lekker en de bananen niet helemaal gerijpt .Je hebt ze in 3 varianten die bak banaan…als ze nog niet rijp zijn,als helf rijp zijn of geheel gerijpte bakbanaan ,het is net waar je het voor nodig hebt.de antillen gebruiken ze dit bij rijst gerechten…..wij doen dat bij de thee als we visite/bezoek hebben. of tussen doorjte voor ons zelf.
eet smakelijk als je dit gaat maken.