Gekruide toats voor bij de soep

2006-10-08
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Halfje wit brood (oud of vers)
    - 2 Teentjes knoflook geperst
    - heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
    - geraspte jonge kaas

Werkwijze

Stap1

- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..

-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg

- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood

en leg deze appart.

- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie

- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..

- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.

-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven

Serveren met een soeppie, heerlijk

(kan met olijf en met zonnebloem olie)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss france aan 09-10-2006

    hmm lekker thanks

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.